Afdrukken

Toen ondernemer en oprichter van Stichting Polder Evenementen Noordeloos, Nol Bikker in 2009 eigenaar werd van het polderland van zijn vader en in 2010 twee enorme spantenten werden aangeschaft, kwam de ideeënstroom pas goed op gang. Het bedenken en organiseren van allerlei kleinschalige en ludieke activiteiten was de Kawasakiman bepaald niet vreemd maar toen kwam toch ook het grotere werk binnen handbereik.

Samen met o.a. zijn zus Gera, met wie Nol het bestuur vormt van de stichting, werden de plannen voor het eerste sportevenement gemaakt en met hulp van vele vrijwilligers en sponsors werd in 2011een week lang gefietst, gecrosst en gefeest met als hoogtepunt de Pinkstercross, een motorcross op nationaal niveau. Een ongekende happening in de polder van Noordeloos.

We zijn nu 6 jaar en een paar kleine evenemten verder en de voorbereidingen voor de volgende Pinkstercross zijn inmiddels in volle gang. Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers gaan we weer voor een mooi en onvergetelijk spektakel op het terrein langs de N214. Met z’n allen en... met veel plezier!

Noordeloos, mei 2017