Afdrukken

Traditiegetrouw organiseert Nol Bikker ieder jaar een waar Kawasaki spektakel op de laatste zaterdag van mei. De afgelopen twee jaar heeft dit vanwege de Corona pandemie niet plaats kunnen vinden en dus reden te meer om dit jaar nog grootser uit te pakken, want dit jaar organiseert Nol Bikker het Z Festival over 3 dagen, namelijk 26-28 mei vanaf 09:00!

Op het 2 hectare grote terrein van Nol Bikker Motoren zal een waar Festival opgezet worden met tevens de mogelijkheid om op 26 en / of 27 mei te kamperen op het Festival terrein. In de Feesttent met horeca vergunning zal Live muziek met bandjes uit de regio zorgen voor de nodige gezelligheid. Wilt u een plekje reserveren op camping? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (let op: Op de camping is alleen plek voor tentjes.)

Voor wie is het festival bedoeld? Voor iedereen die Kawasaki een warm hart toe draagt, maar we roepen de Kawasaki Z rijders in het bijzonder op om op hun Kawasaki Z naar Noordeloos te komen want in verband met het 50 jarig bestaan van het merk Z, zullen de Z rijders extra in het zonnetje gezet worden.

26-28meikawasakidaglogo.jpg

Download GPX bestanden

Kawasaki2022Rondrit.jpg