Afdrukken

Zaterdag 25 mei a.s. om 15.00 uur zal de grote tourtocht van start gaan. Voor het zover is zullen alle deelnemende Kawasaki-motoren opgesteld staan in jaarvakken. Ieder bouwjaar (afgifte kenteken) zal een eigen vak krijgen en het is de bedoeling dat iedere rijder zijn/haar motor in het juiste vak plaatst. Een overzicht kun je vinden op de overzichtspagina.

Bij aankomst zijn er houten plankjes beschikbaar bij het hek die kunnen dienen als bigfootjes onder de zij-standaard (jiffy) of middenbok. Alle rijders die zich vooraf (online) nog niet hebben aangemeld moeten dat dan alsnog doen in de grote feesttent om zo geregistreerd te staan voor Guinness World Records. Er liggen daar blanco inschrijfformulieren klaar. Rijders die zich op het allerlaatste moment aanmelden of zich niet laten registreren zijn natuurlijk van harte welkom maar worden mogelijk in een 'restvak' geplaatst omdat de grootte van de tijdvakken naar het aantal online aanmeldingen bepaald zal gaan worden. Je wordt bij aanvang van de tourtocht wel meegeteld door de notaris.

Het zou geweldig zijn om al vroeg aanwezig te zijn, laten we zeggen een paar uur van te voren, zodat er lekker veel tijd is om te kijken en te genieten van alle motoren... er staat dan immers een hele tijdlijn aan Kawa's opgesteld. Reken maar dat er zeer veel belangstelling zal zijn van publiek, liefhebbers, belanghebbenden en pers.

Bovendien houdt Nol Bikker zijn jaarlijkse open dag (vanaf 9.00 uur) en is er van alles te zien en te beleven.