Afdrukken

Zaterdag 25 mei a.s. zullen we ook nog es getrakteerd worden op leuke, gave en goeie livemuziek.

Om 13.00 uur, wanneer het nog volop licht is, zal SAHDW ('s avonds als het donker wordt) de eerste akoestische noten inzetten met hun interpretaties van hits uit de Gouden Eeuw van de popmuziek. Vervolgens zal om 14:45 uur Motorboat classic rock ten gehore brengen... dat vertrekt ongetwijfeld soepeltjes om 15.00 uur wanneer 'born to be wild' zal klinken! Tijdens de tourtocht wordt er gewoon doorgespeeld zodat iedereen, ook degenen die niet deelnemen aan de tourrit, kan genieten van livemuziek.

Voor het eten hoef je heus niet weg want de patatkar naast de feesttent kan voor een uitstekend frituurdiner zorgen. Dorst hebben hoeft al helemáál niet...

Om 18:00 uur zal Black & Blond de avond beginnen met Engelstalige covers en kleinkunst met een verhaal. Vervolgens zal om 19:45 uur The Old Man Fergus met Irish folk optreden. Heerlijk zeg! De avond wordt muzikaal voortgezet door Sometimes Only met lekkere bluepopcoutrygrassrock en om 22:15 uur zal de avond afgesloten worden met De Bend, wereldberoemd in heel Giessen-Oudekerk en omstreken, met blues, country&western, (rock)abilly en Nederpop.

Dat wordt muzikaal smullen geblazen...

Waarom vroeg huiswaarts keren als later wellicht tóch leuker is?

Programma muziek in de tent